Sånt som redan hänt

Som vi tidigare skrev så ska vi stå och sälja på öppet hus idag. Men för tillfället har jag inget att göra så jag tänkte ta tag i att skriva vad som har hänt tidigare och vad vi har gjort.


Allt började med en dum ide om att vi skulle försöka oss på att göra en tvålhållare i duschen. Inga namn nämns men det ideen dumpade vi ganska snabbt. Det var då vi kom på att vi skulle göra smycken och sedan skänka en viss procent till barncancerfonden.
 

Sen rullade allting på, vi kom på ett namn, vi kontaktade barncancerfonden, vi skaffade ett startkapital och en massa mer. Det enda som var ett problem var hur smycket skulle se ut. Vi ville helst att det skulle ha eller se ut som en ängel. Det blev lite trassel med det, men tillslut blev ett lyckat resultat!
Varför vi valde att skänka till barncancerfonden är för att det låg

Som ni kanske redan vet så är vår produkt klar, redo för att säljas ;)

 


Öppet Hus ikväll!

Ikväll är det öppet hus på Bessemer Gymnasiet!
Vi som går trainee tvåan ska stå och marknadsföra våra olika företag och produkter.
Idag har vi gjort klart ca 30 halsband, den största delen av affärsplanens design, visitkorten och den lapp som vi lägger i påsen.
Vi har också gjort en skylt som vi ska visa på öppet hus.

Vi har fått mycket gjort men har samtidigt haft en hel del motgångar och problem som bidragit med att gruppen blivit lite oseriösa. Men med några minuters paus från arbetet så är vi glada igen och redo att sälja till eftermiddagen.


Vi kommer inom snart att öppna vår hemsida och då kan ni följa den på denna adress.

http://elever.utb.sandviken.se/trainee/elev05

GeHopp UF

Nu har vi tagit steget till att skaffa en blogg!
Idag har vi arbetat mycket med marknadsföringen om vårt företag inför öppet hus som är imorgon kväll och för julmarknaden på söndag på stan.



RSS 2.0